vrijdag 25 april 2008

Het aftellen is begonnen ...



Dagsê!

De bruiloft is voorbij en de plannen voor de honeymoon hebben eindelijk vorm gekregen doordat we gisteren definitief geboekt hebben.

A.s. zondag vertrekken we naar Kaapstad waar we tot 12 mei a.s. zullen verblijven. Althans niet de gehele reis in Kaapstad, maar ook in de omgeving. We hebben gisteren een boeking gemaakt voor een autohuur in Kaapstad, waarbij we vandaag te horen krijgen of dat gelukt is of niet. Zo niet, dan moeten we snel via internet nog wat proberen te regelen en mocht het absoluut niet meer gaan lukken om last minute een auto met automaat (wel zo handig, zodat je niet zoveel hoeft op te letten als je aan de andere kant van de weg rijdt) te regelen, dan zijn we in het ergste geval aangewezen op het openbaar vervoer. Wat overigens ook geen probleem is hoor. Er zijn genoeg manieren om te komen waar we zijn moeten.

We hebben gisteren ook meteen voor de eerste 3 nachten een hotel geboekt in Kaapstad. We verblijven van maandag t/m donderdag in Protea Hotel Cape Castle. Het hotel ziet er online goed uit en heeft een zwembad en parkeergarage dus hier kunnen wij voorlopig prima mee uit de voeten. Voor de overige nachten kijken we of ter plaatse of boeken we voor vertrek nog wat nachtjes ergens. Eerst maar eens een reisschema gaan opstellen. Dus vandaag gaan we (nadat we ons internationaal rijbewijs hebben gehaald bij de ANWB) ons even orienteren op wat we allemaal willen gaan doen. Er is overigens genoeg te doen. Kleine safari's, sandboarden, cagediven, duiken, wijnroute volgen, tuinroute volgen, de Tafelberg bestijgen, strand, struisvogelrijden ... you name it. Genoeg opties dus.

Voor degenen die geinteresseerd zijn:
op zondag 27/4 vertrekken we om 12.40 naar Frankfurt waar we om 13.50 aankomen. Een aantal uurtjes later (en de nodige duty free aankopen verder) vertrekken we om 17.20 uur van Frankfurt naar Cape Town, waar we om 5 uur de volgende ochtend aankomen (maandag). Er is gelukkig geen tijdsverschil dus een jetlag zullen we niet hebben. Als het nou ook nog een beetje lukt om te slapen in het vliegtuig, moet oververmoeidheid geen rol gaan spelen.
Op maandag 12 mei vertrekken we om 7.00 uur van Cape Town naar Frankfurt waar we diezelfde dag aankomen om 18.45 uur en om 21.10 weer doorvliegen naar Amsterdam en als alles goed gaat, komen we om 22.20 aan op Schiphol. Een dagje extra vrij is dus geen overbodige luxe dus we zijn de dag erna lekker nog een dagje thuis.

Het aftellen is dus begonnen. De laatste voorbereidingen nog treffen en dan kunnen we de koffers gaan inpakken!

Koebaai!!!

1 opmerking:

Brien zei

Lieverds,

ik wens jullie onwijs veel plezier samen! Geniet van al het moois wat jullie gaan zien en geniet ook van elkaar! Jullie hebben het verdiend!!!

Dikke knuf Brienie!